SZOLGÁLTATÁSAINK

A portál elsődleges célja, hogy elősegítse használt, illetve új hajók, yachtok, egyéb vízi eszközök kereskedelmét, adás-vételét.

Szolgáltatásaink hirdetők részére:

Ingyenes hirdetés feladása

A hirdetés megjelenik a portál adatbázisában, így az bármikor kereshető. A hirdetésekhez maximum 10 képet lehet feltölteni, amely megjelenik a hirdetéshez tartozó képgalériában. A hirdetésék alapértelmezés szerint 60 napig látszanak a portál adatbázisában. A rendszer a hirdetés lejárati dátuma előtt 10 nappal email formájában figyelmeztet arra, hogy a hirdetés le fog járni, így az szükség esetén az meghosszabbítható további 60 nappal. A nem meghosszabbított hirdetések automatikusan törlődnek a rendszerből. Belépés után lehetőség van a saját hirdetések módosítására esetleges törlésére is.

Virtual View

A Virtual View egy új marketing eszköz, amely egyedülállóan alkalmas arra, hogy az Ön hajóját élethű módon bemutassa a potenciális vásárlók számára. A portál maximálisan támogatja, hogy az egyes hirdetések Virtual View-val is kiegészüljenek, ezáltal élethűen mutassák be az eladásra szánt járművet.

A Virtual View rendelkező hirdetések külön is megjelennek a főoldalon (véletlenül kiválasztott 10 db), továbbá a kategóriában is elsőként kiemelten jelenek meg, illetve a keresésék során (-amennyiben az adott hirdetés benne van a találati listában) a találati lista a kiemelt és nem kiemelt hirdetések előtt jelennek meg.

A szolgáltatásról bővebb információt a 3D-s hajóbemutatás menüpont alatt talál.

SMS kiemelés

Lehetőség van hirdetésünk SMS útján történő kiemelésére. SMS kiemelés mindenképpen nagyban elősegítheti járművünk eladását, hiszen azt mindig kiemelt helyen szerepelteti a találati listákban. SMS kiemelt hirdetések közül véletlenül kiválasztott 10 db megjelenik a főoldalon, adott kategóriában mindig a nem kiemelt hirdetések előtt jelenik meg, illetve keresés esetében is (amennyiben szerepel a találati listában) a nem kiemelt hirdetések előtt szerepel. Az SMS kiemeléssel kapcsolatos bővebb információt az adott hírdetés SMS kiemelés menüpontjában talál.

SMS díja: 400 Ft + ÁFA (500 Ft)

Kiemelés időtartama: a kiemeléstől számított 7 nap.

SMS kiemeléssel kapcsolatos szerződési feltételeket a ÁSZF tartalmazza.

Szolgáltatás regisztrált felhasználók részére

A portálon regisztráció után megadhatunk a hirdetés figyelő menüpontnál keresési feltételeket. Amennyiben olyan hirdetés érkezik a rendszerbe, amely megfelel a feltételeknek, a rendszer egy email értesítésben elküldi Önnek a hirdetés részleteit. A szolgáltatás ingyenes.

A szolgáltatással kapcsolatos feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

Szolgáltatásaink nem regisztrált felhasználók részére:

A portálon szabadon lehet keresni a hirdetések között. Amennyibe egy hirdetés megfelel igényeinknek azt a saját virtuális kikötőnkbe tudjuk helyezni, hogy később is bármikor onnan elő tudjuk szedni.

A szolgáltatással kapcsolatos feltételeket az ÁSZF tartalmazza.