Mi a 3D-s hajóbemutatás?

Térhatású 3 Dimenziós képek készülnek a hajóról az eladó által megjelölt pontokban. A meghatározott fotózási pontról 360 fokban élményszerűen bemutatható, tetszőlegesen nagyítható képek készülnek. A fotózási pontok egymással össze vannak kötve és tetszőleges számú információs pont helyezhető el. A képeket Virtual View Technológiánkkal készítjük el.

Honlapunkon a 3Dimenziós bemutatással rendelkező hirdetések külön is megjelennek a főoldalon (véletlenül kiválasztott 10 db), továbbá a kategóriában is elsőként kiemelten jelenek meg, illetve a keresésék során (-amennyiben az adott hirdetés benne van a találati listában) a találati listában a kiemelt és nem kiemelt hirdetések előtt jelennek meg.

Tekintse meg demo bemutatóinkat:

http://www.virtualview.hu/sailingboat

http://www.virtualview.hu/motorboat/


Miért jó és kinek?

Vevőnek, eladónak egyaránt!

Az érdeklődő anélkül, hogy a lakásából kimozdulna, „bejárhatja”, aprólékosan megnézheti az eladásra kínált hajót.


Hogyan készül?

Professzionális fotófelszereléssel és saját fejlesztésű szoftverrel készítjük el gömbpanorámás fotóinkat.


Miért jobb, mint a fotó, videó?

A hagyományos fotózási technikákkal szemben, nem csak egy szögből, nézetből lehet bemutatni a hajót. Videókkal szembeni előnye, jól érzékeltethető azzal, hogy nincs kötött lejátszási, megjelenítési idő, hanem tetszőleges ideig lehet a képeket nézni, mozgatni, nagyítani.


Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki gyorsan, hatékonyak akarja hajóját bemutatni, anélkül, hogy a helyszínre keljen utaznia.


Mennyibe kerül?

A Virtual View 3 Dimenziós hajóbemutatás fotózási pontonként 29.900 Ft+áfa. Több hajó bemutatása esetén egyedi árajánlat kérhető!
Akciós ajánlatunk! 2 fotózási pont megrendelése esetén a harmadik pontot ingyenesen készítjük el! Jelenlegi akciónk visszavonásig érvényes.

Megrendelés